| PRACTICĂ, INTERNSHIP ȘI LOCURI DE MUNCĂ | HOME |

Convențiile de practică (LICENȚĂ) se depun online, prin completarea formularului https://forms.gle/D4cehfS8tXBvPMHo9, iar în cazuri excepționale in care studentul are nevoie de convenție în format fizic aceasta se va depune, în 3 exemplare originale, la secretariatul FABBV,  în vederea verificării şi semnării, înainte de a demara stagiul de practică, până la data de 11 februarie 2024, dar NU mai târziu de 19 martie 2024!

Convențiile de practică (MASTERAT) și documentele justificative pentru echivalarea stagiului de practică pentru studenții de la masterat se depun online, prin completarea formularului https://forms.gle/jhEqzS7CosTnDWVt7 , iar în cazuri excepționale in care studentul are nevoie de convenție în format fizic aceasta se va depune, în 3 exemplare originale, la secretariatul FABBV,  în vederea verificării şi semnării, înainte de a demara stagiul de practică, până la data de 11 februarie 2024dar NU mai târziu de 19 martie 2024!

In atenţia studenţilor anului 2 licenţă și anului 2 masterat: Va rugam sa cititi cu atentie ghidul de practica inainte de a realiza orice demers pentru derularea stagiului de practica. Respectarea prevederilor ghidului este obligatorie.

Studenţii angajaţi, la programele de licenţă, vor încheia o convenţie de practică, iar la art.4, alin.1 vor bifa caseta ” Se efectuează în cadrul unui contract de muncă, cei doi parteneri putând să beneficieze de prevederile Legii nr. 72/2007 privind stimularea încadrării în muncă a elevilor şi studenţilor” .

Oferte practică

ASIROM10 stagii de practică plătite la ASIROM. Detalii…
Daca ești interesat de programul nostru de practică, atunci așteptăm un CV din partea ta, pe adresa de email – recrutare@asirom.ro, persoana de contact HR – Florentina Gherman. Mai multe informații despre noi ca şi companie şi proiecte ăn care suntem implicaţi poţi găsi aici…
CEC BankStagiu de practică pentru 2 luni, octombrie – noiembrie 2023. Perioada de înscriere a fost prelungita până pe 03 octombrie 2023.
Studenţii se pot înscrie în baza codului QR de pe poster, dar şi la adresa de e-mail: practică@cec.ro
Mai multe detalii despre stagiu de practică găsiţi aici…
Prezentarea oficială a CEC Bank
European Central BankType of contract: Traineeship
Grant: The trainee grant is €1 ,070 per month plus an accommodation allowance (see further information section)
Closing date 14.12.2023 Details…

Type of contract: Traineeship
Grant: The trainee grant is €1 ,070 per month plus an accommodation allowance (see further information section)
Closing date 30.10.2023 Details…
Prime TransactionDurata stagiului de practică este de 14 săptămâni (pentru programul de licență, cât și pentru programul de masterat). Detalii…
Deadline pentru aplicare: 17 martie 2024
Dacă ești interesat trimite CV-ul tău către Alexandra Ştefan (alexa.stefan@primet.ro), menționând în subiectul e-mailului: „Prime Transaction – aplicare program de practica”.