| PRACTICĂ, INTERNSHIP ȘI LOCURI DE MUNCĂ | HOME |

Începând cu data de 01.12.2021, studenții FABBV de la programele de LICENȚĂ vor folosi formularul de aici… pentru a depune documentele aferente activității PRACTICA de SPECIALITATE.

Începând cu data de 01.12.2021, studenții FABBV de la programele de MASTERAT vor folosi formularul de aici…  pentru a depune documentele aferente activității PRACTICA de SPECIALITATE.

IMPORTANT!
Incepand cu data de 01.12.2021 niciun document privind disciplina Practica de Specialitate nu va mai fi transmis către secretariatul FABBV. Studenții vor folosi, in mod exclusiv, formularele menționate anterior, cu respectarea celorlalte prevederi din Ghidul de practica. In acest fel, toate solicitările studenților privind semnarea conventiei de practica si/sau aprobarea echivalarii perioadei lucrate cu stagiul de practica (doar pentru studenții de la MASTERAT) vor fi soluționate in ordinea accesarii si completarii formularelor, inclusiv prin anexarea documentelor doveditoare.Convențiile de practică (licență și masterat) și documentele justificative pentru echivalarea stagiului de practică pentru studenții de la masterat se depun online, prin e-mail, la secretariat@fin.ase.ro, iar în cazuri excepționale in care studentul are nevoie de convenție în format fizic aceasta se va depune, în 3 exemplare originale, la secretariatul FABBV.

In atenţia studenţilor anului 2 licenţă și anului 2 masterat: Va rugam sa cititi cu atentie ghidul de practica inainte de a realiza orice demers pentru derularea stagiului de practica. Respectarea prevederilor ghidului este obligatorie.
Convenţia de practică se va depune la secretariatul FABBV, în vederea verificării şi semnării, înainte de a demara stagiul de practică, dar NU mai târziu de 15 decembrie  2021! 
Studenţii angajaţi de la programele de masterat, care doresc să echivaleze stagiul de practică cu perioadele lucrate vor consulta anexa 7 a ghidului. Termenul de depunere, la secretariatul FABBV, a adeverintei de angajat pentru verificarea indeplinirii conditiilor pentru echivalarea stagiului de practica cu perioadele lucrate este 15 decembrie 2021.
Studenţii angajaţi, la programele de licenţă, vor încheia o convenţie de practică, iar la art.4, alin.1 vor bifa caseta ”□ Se efectuează în cadrul unui contract de muncă, cei doi parteneri putând să beneficieze de prevederile Legii nr. 72/2007 privind stimularea încadrării în muncă a elevilor şi studenţilor” .

Oferte practică

Apa Nova Veolia Apa Nova oferă 6 locuri de practică pentru studenţii FABBV, în departamentul Financiar
Dacă eşti student în anul II de studii, ciclul licență sau ciclul de masterat şi ești interesat de desfășurarea unui stagiul de practică la compania Apa Nova Veolia în departamentul Financiar, atunci înscrie-te aici, completând formularul, până vineri, 3 decembrie 2021, ora 22:00!
Autoritatea de Supraveghere a Asigurărilor Ești student în cadrul programelor de masterat la FABBV și ești interesat să desfășori un internship în cadrul ASF?
Dacă răspunsul este DA, atunci înscrie-te aici…, completând formularul până vineri, 6 mai 2022, ora 13:00.
Programul de internship se va desfașura în perioada 1 iunie-30 noiembrie și va include un număr de 20 de locuri disponibile, durata programului fiind de 6 luni consecutive, iar durata maximă alocată este de 720 ore/intern
Detalii…


Ești student în cadrul programelor de masterat la FABBV și ești interesat sa desfasori un internship in cadrul ASF?
Dacă răspunsul este DA, atunci înscrie-te aici…, completând formularul până duminică, 27 martie 2022, ora 17:00
Studenții selectați de către ASF vor urma un program de internship în cadrul ASF, urmând să beneficieze de training profesional în direcțiile relevante și sectoarele aferente piețelor supravegheate de ASF, iar finalul programului de internship, cei mai buni dintre ei vor avea posibilitatea să primească o ofertă de angajare în cadrul Autorității.
In prima faza, la nivelul FABBV vor fi selectati 8 studenti, in baza situatiei scolare si a unei scrisori de motivatie a alegerii de a aplica la un astfel de program de internship. Ulterior, acesti studenti vor intra in competitie cu alti studenti din ASE (in total 30) din care ASF va selectat 20 pentru efectuarea stagiului.
ASIROM Ești student în anul II de studii, ciclul licență la FABBV și ești interesat de desfășurarea unui stagiul de practica la ASIROM?
Dacă răspunsul este DA, atunci completează formularul de aici…, până luni, 9 mai, ora 18:00
După completarea formularului, studenții vor fi notificaţi, printr-un e-mail, de către ASIROM cu privire la procedura de selecție şi la derularea stagiului.
BRD Asigurări & Pensii Căutăm studenţi doritori de un program de internship plătit în zona de administrare contracte.
Trimite CV tău la carieramea@brd.ro sau aplică pe www.brdasigurarideviata.ro
Detalii…
DeloitteProgramul de practică – Deloitte Audit Student Academy – se adresează studenților care termină anul I în acest an universitar. Avem disponibile 25 de locuri iar termenul de aplicare este 20 Iunie 2022, perioada de desfășurare fiind 4 – 15 Iulie la sediul nostru. Detalii…

Ești student în anul III de studii, ciclul licență la FABBV sau ciclul de masterat la FABBV și ești interesat de desfășurarea unui INTERNSHIP PLATIT la compania DELOITTE in departamentele TAXE, AUDIT SAU FINANCIAL ADVISORY? Dacă răspunsul este DA, atunci înscrie-te aici , completând formularul, până marţi, 18 ianuarie 2022, ora 10:00! Citiţi cu atenţie condiţiile de participare expuse în formular.


Dacă ești student la programul de studii universitare de licență anul III sau la programele de studii universitare de masterat poți aplica la unul din programele de internship plătit  part-time în departamentul de Tax sau în departamentul Financial Advisory
– 40 roluri deschise
EY If you’re a #2nd year student with #finance or #economic background looking for practice, join EY!
Format: Online workshops: 11 – 15 April, 2 – 6 May – 2h/ day (outside your university schedule) + individual study materials
With us, you’ll learn more about what it’s like to work in advisory services and get an overall flavor across all our service lines: Audit, Tax, Strategy and Transactions, Consulting and Talent Support.  
We’ll teach you some of the skills you’ll need to understand businesses, industries and make informed choices when choosing your career starting point further down the line.
Register here until Friday, April 8, at 12PM
Infineon TechnologiesInternship Student Opportunity @ Infineon Technologies
We would like to share an exciting internship opportunity they currently have at their Center in Bucharest, in the Financial & Controlling area.
Interested candidates can know more and apply directly through this link
More…
KPMG Ești student în anul II de studii, ciclul licență la FABBV și ești interesat de desfășurarea unui stagiul de practica la compania KPMG?
Dacă răspunsul este DA, atunci înscrie-te aici…, completând formularul până miercuri, 23 februarie 2022, ora 17:00!
Detalii…
Ministerul Finanţelor Publice Ești student în anul II de studii, ciclul licență sau masterat și ești interesat de desfășurarea unui stagiu de practică la Ministerul Finanțelor Publice (MFP) și în unitățile subordonate? Dacă raspunsul este DA, atunci:
Pas 1: completează formularul de aici… până pe 9 februarie 2022, ora 12:00!
Pas 2: Studenții vor depune la secretariatul facultăţii convenția cadru MFP-ASE și Anexa nr 1 la Convenția cadru – Portofoliul de practica (documente afișate, în format editabil, în același loc cu acest formular), completate cu datele proprii (vezi secțiunea student/masterand), alături de un CV în format Europass si Copia CI, până la data de 9 februarie 2022, ora 12:00.
Numărul de locuri de practica menționat in acordul de practica dintre ASE si MFP – 100 de locuri la nivel de instituție pentru anul calendaristic 2022.
OTTO BrokerEști student în anul II de studii, ciclul licență la FABBV sau ciclul de masterat la FABBV și ești interesat de desfășurarea unui stagiu de practică la compania OTTO Broker în departamentele:  Financiar-contabil, Vânzări Retail sau Vânzări Corporate?
Dacă răspunsul este DA, atunci înscrie-te aici… completând formularul, până
marti, 8 februarie 2022, ora 10:00! – Detalii…
P&G P&G deschide și anul acesta programul de practică pentru studenții din România! Îți dorești o experiență unică de învățare și acces la liderii celei mai mari companii din FMCG? Aplică acum!
Stagiul de Practică se va desfășura în perioada 18 Aprilie – 8 Mai 2022, cu program flexibil.
Studenții pot aplica la stagiile de practică, până la data de 10 Aprilie. 
Tchibo Finance Trainee – Internship @ Tchibo – Detalii…
Cei interesați pot transmite CV-ul în limba engleză către florentina.gogolan@tchibo.ro menționând poziția „Finance trainee”.
TPA Romania Stagiu de practică @ TPA Romania – Detalii…
Ești student în anul II de studii, ciclul licență la FABBV sau ciclul de masterat la FABBV și ești interesat de desfășurarea unui stagiul de practică la compania TPA ROMÂNIA în departamentul AUDIT?
Dacă răspunsul este DA, atunci înscrie-te aici…, până luni, 24 ianuarie 2022, ora 10.00. Citiţi cu atenţie condiţiile expuse in formular.
Detalii…
UniCredit Bank Aplică la International Internship Program dacă ești student sau masterand la o facultate economică, ai rezultate academice bune, gândire proactivă, abilități de lucru în echipă și comunicare, precum și disponibilitatea de a începe să lucrezi din luna mai 2022.
Trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail jobs@unicredit.ro
Te rugăm să menționezi în subiectul e-mailului jobul pentru care aplici.
Detalii…
Ursus Breweries URSUS BREWERIES te invită să afli mai multe despre companie şi programul de internship GO GRADUATES.
Cand? Marţi, 17 mai 2022, ora 11:00
Unde? online, pe Zoom
Descrierea programului de internship…
Unde pot aplica pentru a accesa programul de internship? AICI:
– LinkedIn: Go Graduates Trainee – Finance | Ursus Breweries | LinkedIn 
– HIPO: Locuri de munca, Joburi, Angajari URSUS BREWERIES – Hipo.ro
– Site-ul  de cariere: Cariere – Ursus Breweries (ursus-breweries.ro)