| OLIMPIADA NAŢIONALĂ A STUDENŢILOR ECONOMIŞTI | HOME |


OLIMPIADA NAŢIONALĂ A ECONOMIŞTILOR ÎN FORMARE” (ONEF), ediţia 2023
Faza natională a competiţiei de planuri de afaceri din cadrul Olimpiadei Naţionale a Economiştilor în Formare (ONEF)


Studentii FABBV au posibilitatea de a participa la faza națională a competiției de planuri de afaceri din cadrul Olimpiadei Naționale a Economistilor in Formare (ONEF) 2023.

Ca în fiecare an, la nivelul universității noastre faza locală a competiției de planuri de afaceri din cadrul ONEF este reprezentată de concursul de idei de afaceri GoBiz 2023, organizat de Societatea Antreprenorială Studențească ASE, sub egida AFER, în perioada 2-3 noiembrie 2023.

Vă încurajam să vă înscrieți la cea de a VII-a ediție a concursului de idei de afaceri „GoBiz”:
https://www.facebook.com/photo?fbid=813482097143188&set=a.480782077079860

Înscrierile se pot face până duminică, 29 octombrie 2023 (termen extins).

Studenții participanți își vor prezenta ideea de afaceri în fața unui juriu format din antreprenori de succes și pot câștiga pe lângă calificarea la faza națională, premii în bani și participarea gratuită la BootCamp-ul de antreprenoriat de la Predeal. Pe parcursul BootCamp-ului studenții sunt sprijiniți să își redacteze planul de afaceri conform cerințelor ONEF 2023. 

Ca urmare a desfășurării concursului, pâna la 3 cele mai bune planuri de afaceri per facultate se vor califica la faza națională a Olimpiadei Naționale a Economiștilor în Formare (ONEF) organizată la Craiova în perioada 7-9 decembrie 2023.

Afișul evenimentului.

Mai multe detalii despre GoBiz pot fi găsite aici:
https://antreprenor.ase.ro/index.php/concursul-de-idei-de-afaceri-gobiz/concursul-de-idei-de-afaceri-gobiz-2023/