| PRACTICĂ, INTERNSHIP ȘI LOCURI DE MUNCĂ 2019-2020 | HOME |

In atentia studentilor anului 2 licenta si anului 2 masterat: Va rugam sa cititi cu atentie ghidul de practica inainte de a realiza orice demers pentru derularea stagiului de practica. Respectarea prevederilor ghidului este obligatorie.
Conventia de practica se va depune la secretariatul FABBV, in vederea verificarii si semnarii, inainte de a demara stagiul de practica, dar NU mai tarziu de 13 decembrie 2019!
Studentii angajati care doresc sa echivaleze stagiul de practica cu perioadele lucrate vor consulta anexa 7 a ghidului. Termenul de depunere, la secretariatul FABBV, a adeverintei de angajat pentru verificarea indeplinirii conditiilor pentru echivalarea stagiului de practica cu perioadele lucrate este 13 decembrie 2019.
Studentii angajati, la programele de licenta, vor incheia o conventie de practica, iar la art.4, alin.1 vor bifa caseta ”  Se efectueaza in cadrul unui contract de munca, cei doi parteneri putand sa beneficieze de prevederile Legii nr.72/2007 privind stimularea incadrarii in munca a elevilor si studentilor”. 

Oferte practică

Banca Comerciala Romana Internship part-time cu program flexibil (Risk Academy@BCR) 
 Data de start este 16 martie 2020. Daca esti interesat trimite CV tau pe adresa risck.academy@bcr.ro pana pe data de 29 februarie 2020
 Detalii…  


 Internship part-time cu program flexibil (Finance Academy@BCR) 
 Data de start este 1 martie 2020. Daca esti interesat trimite CV tau pe adresa bcr.practica@bcr.ro pana pe data de 17 februarie 2020
 Detalii…  
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii
(FNGCIMM S.A.-IFN)
 Scrisoare de invitatie la internship…
 Descriere oferta de internship…
 Persoanele interesate sunt rugate sa transmita o scrisoare de motivatie si CV pe adresa cariere@fngcimm.ro pana la data de 30.06.2020 cu mentiunea „pentru internship”
Generali Internship platit
 Programul se adreseaza studentilor de la master. Cei interesati pot aplica aici…
 Detalii…  


 Stagiu de practica – ofera posibilitatea de a cunoaste domeniul asigurarilor, de a va familiariza cu activitatile specifice si de a vedea care este modul de lucru in cadrul companiei Generali.
 
Perioada organizarii stagiului de practica: 01 aprilie 2020 – 01 septembrie 2020. Cei interesati pot aplica aici…
 Detalii…  
Loxon Solutions Competitia „OFSAA for the Beginners” isi propune sa dezvolte capacitatea a opt studenti de la FABBV si CSIE, aflati la programele de licenta anul II sau III sau la programele de masterat, de a dezvolta o solutie pentru o banca virtuala in programul informatic Oracle Financial Services Analytical Applications (OFSAA), aplicand cunostintele teoretice si implementand scenariile oferite. Termen inscriere – 3 noiembrie
 Detalii…  
Ministerul Finantelor Publice Oportunitatea de a desfasura stagiul de practica la Ministerul Finantelor Publice, in perioada februarie – mai 2020.
 Studentii interesati vor completa formularul de inscriere, disponibil aici… pana la data de 10 decembrie 2019, ora 16:00.
 Detalii…  
 Conventie cadru…
OTP Bank Programul de practica se adreseaza studentilor si masteranzilor care isi doresc sa dobandeasca un set de cunostinte practice in domeniul bancar.
 Daca esti interesat trimite CV-ul tau la staffing.hr@otpbank.ro 
 
Detalii…  
Schlumberger In cadrul Companiei Schlumberger, unde sunt aproximativ 600 de angajati, dintre care 36 interni, sunt disponibile noi pozitii pentru Internship Finance.. Aplica aici…
 Detalii…