| PRACTICĂ, INTERNSHIP ȘI LOCURI DE MUNCĂ 2018-2019 | HOME |

In atentia studentilor anului 2 licenta si anului 2 masterat: Va rugam sa cititi cu atentie ghidul de practica inainte de a realiza orice demers pentru derularea stagiului de practica. Respectarea prevederilor ghidului este obligatorie.
Conventia de practica se va depune la secretariatul FABBV, in vederea verificarii si semnarii, inainte de a demara stagiul de practica, dar NU mai tarziu de 10 februarie 2019!
Studentii angajati care doresc sa echivaleze stagiul de practica cu perioadele lucrate vor consulta anexa 7 a ghidului. Termenul de depunere, la secretariatul FABBV, a adeverintei de angajat pentru verificarea indeplinirii conditiilor pentru echivalarea stagiului de practica cu perioadele lucrate este 7 decembrie 2018.

Oferte practică

Administratia Prezidentiala Daca esti interesat de desfasurarea unui astfel de stagiu, cumuland un numar total de 20 zile, in cadrul departamentului, trimite un CV actualizat, o scrisoare de intentie si o copie a cartii de identitate la adresa de mail cariere@ase.ro pana la data de 1 iunie 2019.
 Mailul transmis la adresa de mai sus va avea mentionat in subiectul mesajului „Practica AP 2019” si luna in care doresti sa efectuezi stagiul de practica (iulie sau septembrie). CV-ul trebuie sa fie în format Europass, iar scrisoarea de intentie sa nu depaseasca o pagina.
Autoritatea de Supraveghere Financiara Stagiu de practica dedicat studentilor/masteranzilor
 Inscriere pana la data de 31 mai 2019 , prin mail la adresa cariere@asfromania.ro 
 Centralizator stagii de practica
 Detalii…
Generali Program de Intership/stagiu de practica la Generali in perioada 01 aprilie 2019 – 31 mai 2019
 Aplica aici… pentru un program de Intership/stagiu de practica
 Detalii…  


Program de Intership platit, cu durata intre 1 – 6 luni
 Candidatii interesati pot aplica aici…
 Detalii… 
KPMG Stagiu de practica oferit de KPMG. Trimite CV tau pana pe 20 februarie 2019 pe adresa mycareer@kpmg.ro
 Detalii…  
Loxon Solutions Inscrierea se face pe baza trimiterii CV-urilor ambilor membri ai echipei sau individual pentru persoana cu profil tehnic catre Andreea Horhogea (andreea.horhogea@loxon.ro) si Ionut Pop (ionut.pop@loxon.ro)
 Detalii…  
Ministerul Finantelor Publice PASUL 1: Studentii interesati vor completa formularul de inscriere, disponibil aici pana la data de 10 decembrie 2018, ora 16:00.
 PASUL 2: Studentii vor depune la secretariatul facultatii de care apartin conventia cadru MFP-ASE si Anexa nr 1 la Conventia cadru – Portofoliul de practica (documente afisate, in format editabil, in acelasi loc cu acest formular) – in atasament, completate cu datele proprii (vezi sectiunea student/masterand), alaturi de un CV în format Europass si Copia CI, pana la data de 10 decembrie 2018,ora 16:00.
 Conventie cadru…  
OTP Bank Programul de practica OTP Bank se adreseaza studentilor si masteranzilor care isi doresc sa dobandeasca un set de cunostinte practice in domeniul bancar. Cei interesati pot trimite CV-ul pe adresa staffing.hr@otpbank.ro
 Detalii…  
P&G  Stagiu de practica adresat studentilor la licenta. Aplica aici pana la data 20 martie 2019
 Programe de internship platite…
 Detalii… 


 Internship in Finance & Accounting. Detalii…
 Internship in Data Analytics. Detalii…
Porsche Finance Group Romania Trimite-ne aplicatia ta (CV + scrisoare de intentie) pana la data de 10 iunie 2019 pe adresa de e-mail cariere@porschebank.ro
 Detalii…  
Schlumberger  Internship adresat studentilor sau absolventilor de de la programele de master. Inscriere pana 1 decembrie 2018 la adresa CBudin@slb.com
 Detalii…  
Serviciul de Informatii Externe In cursul anului 2019, lunile iulie si august, Serviciul de Informatii Externe organizeaza 2 serii de practica cu durata de o luna, numarul de locuri puse la dispozittie fiind, de regula, cate 4 în fiecare serie. Stagiul este destinat studentilor aflati la sfarsitul primului an de masterat.
 Detalii…
 Anunt stagiu de practica…