Seminar Stiintific Moneda, Finante, Banci

  

  Organizatori:
     
Profesor doctor Bogdan Negrea
     Conferentiar doctor Lucian Tatu

  Consilieri stiintifici:
     Profesor doctor Ciprian Necula
     Profesor doctor Victor Dragota

  Coordonator: 
     Profesor doctor Bogdan Negrea

 

Seminarul stiintific "Moneda, Finante, Banci" (MFB) este organizat în comun de catre Departamentul de Finante si Departamentul de Moneda si Banci din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Scopul organizarii seminarului stiintific "Moneda, Finante, Banci" (MFB) este de a disemina cercetarea financiar-bancara de înalt nivel atat catre comunitatea academica (cadre didactice si doctoranzi), cat si catre comunitatea practicienilor din finante-banci. Acest seminar trebuie privit ca o agora a ideilor stiintifice, un loc unde este posibila dezbaterea stiintifica si cunoasterea. Cei care vor fi speakerii seminarului sunt cadre didactice de la cele doua departamente organizatoare, dar si cadre didactice din tara sau din strainatate. Acestia vor prezenta lucrari de cercetare originale.

Seminarul va avea loc lunar pe parcursul celor doua semestre ale anului universitar. Lucrarile prezentate în cadrul seminarului vor fi selectate de asa maniera încat sa se respecte standarde ridicate de calitate a cercetarii. Lucrarile pot fi prezentate în limba engleza sau în limba romana.

Deoarece seminarul este în primul rand adresat cadrelor didactice din cele doua departamente, cei interesati sa participe la seminarul stiintific de la alte departamente/universitati sau din mediul financiar-bancar trebuie sa transmita un mail la adresa bogdan.negrea@fin.ase.ro pentru a solicita înregistrarea ca participant la eveniment. Solicitarea va fi acceptata numai în limita locurilor disponibile. 

Va asteptam cu drag la aceste evenimente de înalta tinuta academica!
Organizatorii

  

 Program semestrul I, an universitar 2019-2020

  Sesiunea III. Ianuarie 2020

Alexandru Todea
Universitatea Babes Bolyai, Romania Genetic Diversity and Stock Price Informativeness Anunt seminar

 

  Sesiunea II. Decembrie 2019

Marius Matei
BNR si Macquarie University, Australia Surfing through the GFC: Systemic Risk in Australia Anunt seminar  Foto seminar...

 

  Sesiunea I. Noiembrie 2019

Traian Pîrvu
McMaster University, Canada One Bank Problem in the Funds Market Anunt seminar  Foto seminar...