Practica, internship si locuri de munca

 Ghid de practica (vers. 01.2018)   Se aplica de la 16.10.2018
 INTERNSHIP GUIDELINES 2018 Valid until 16.10.2018
 Conventie de practica an univ. 2018-2019 
 Internship Framework Agreement 2018-2019 
 Repartizare - profesori supervizori an univ. 2018-2019


 In atentia studentilor anului 2 licenta si anului 2 masterat: Va rugam sa cititi cu atentie ghidul de practica inainte de a realiza orice demers pentru derularea stagiului de practica. Respectarea prevederilor ghidului este obligatorie.
 Conventia de practica se va depune la secretariatul FABBV, in vederea verificarii si semnarii, inainte de a demara stagiul de practica, dar NU mai tarziu de 10 februarie 2019!
 Studentii angajati care doresc sa echivaleze stagiul de practica cu perioadele lucrate vor consulta anexa 7 a ghidului. Termenul de depunere, la secretariatul FABBV, a adeverintei de angajat pentru verificarea indeplinirii conditiilor pentru echivalarea stagiului de practica cu perioadele lucrate este 7 decembrie 2018.

 Portofoliu de practica ( Se va utiliza formularul de portofoliu corespunzator programului de studii urmat)

 Portofoliul de practica - Ciclul licenta
 Portofoliul de practica - Master Banci si Asigurari
 Portofoliul de practica - Master Finante Corporative
 Portofoliul de practica - Master Finante si Banci - DOFIN
 Portofoliul de practica - Master Fiscalitate
 Portofoliul de practica - Master Management Financiar si Investitii
 Portofoliul de practica - Master Managementul Sistemelor Bancare 
 Portofoliul de practica - Master Tehnici Actuariale

 Internship Portfolio for undergraduate studies


 KPMG  Stagiu de practica oferit de KPMG. Trimite CV tau pana pe 20 februarie 2019 pe adresa mycareer@kpmg.ro
 Detalii...  
 Loxon Solutions  Inscrierea se face pe baza trimiterii CV-urilor ambilor membri ai echipei sau individual pentru persoana cu profil tehnic catre Andreea Horhogea (andreea.horhogea@loxon.ro) si Ionut Pop (ionut.pop@loxon.ro)
 Detalii...  
 Ministerul Finantelor Publice

 PASUL 1: Studentii interesati vor completa formularul de inscriere, disponibil aici pana la data de 10 decembrie 2018, ora 16:00.
 PASUL 2: Studentii vor depune la secretariatul facultatii de care apartin conventia cadru MFP-ASE si Anexa nr 1 la Conventia cadru - Portofoliul de practica (documente afisate, in format editabil, in acelasi loc cu acest formular) - in atasament, completate cu datele proprii (vezi sectiunea student/masterand), alaturi de un CV în format Europass si Copia CI, pana la data de 10 decembrie 2018,ora 16:00.
 Conventie cadru...  

 OTP Bank  Programul de practica OTP Bank se adreseaza studentilor si masteranzilor care isi doresc sa dobandeasca un set de cunostinte practice in domeniul bancar. Cei interesati pot trimite CV-ul pe adresa staffing.hr@otpbank.ro
 Detalii...  
 Schlumberger  Internship adresat studentilor sau absolventilor de de la programele de master. Inscriere pana 1 decembrie 2018 la adresa CBudin@slb.com
 Detalii...  

 
 

 ARHIVA 2017-2018         ARHIVA 2016-2017         ARHIVA 2013-2016