Avizier 2018-2019

ASE International Knowledge Fair 2018

 In saptamana 12-16 noiembrie 2018 au loc in cadrul ASE, o serie de evenimente cu caracter international. Temele abordate acopera diverse aspecte ale internationalizarii si se adreseaza intregii comunitati academice.
 Detalii...

Competitia P&G CEO Challenge

 Vrei sa stii cum se conduce un brand de miliarde de dolari? Cauti o oportunitate in care sa iti aplici abilitatiile pentru a crea o strategie de piata reala? Esti pregatit sa lucrezi cu cele mai stralucite minti pentru a gasi solutii de business? Daca raspunsul este “da”, P&G CEO Challenge este competitia pe care o cautai. Nu doar un exercitiu teoretic, ci un studiu de caz real pentru un leader de piata, Gillette. Echipa castigatoare va participa in etapa pe continent in Istanbul, iar apoi in etapa globala in Dubai. Aplica acum: bit.ly/PG-CEO-Challenge-2019
 Detalii... 

 Oferta pentru pozitia "Junior Consultant" - KPMG. Detalii...
 Oferta pentru pozitia "Junior Broker Asigurari" - Otto Broker. Detalii...

START IN Finance – trainee program 

 START IN – our BASF Trainee program – will immediately begin preparing you for future assignments at BASF by giving you challenging tasks, exciting projects and responsibility. Every START IN program is tailor-made to fit your specific talents. Bring your creativity, passion and pioneering spirit to BASF and start your professional career with us! 
 Details...

Sesiuni de instruire

Biblioteca ASE organizeaza la inceput de an universitar "Sesiuni de instruire" destinate studentilor de la programele de studii Licenta si Master. Temele abordate in cadrul acestor sesiuni de instruire cuprind prezentari ale serviciilor si facilitatilor oferite de biblioteca, servicii electronice, resurse electronice pentru informare si documentare, baze de date cu publicatii periodice si modalitati de accesare (inclusiv prezentarea serviciului acces mobil).
Sesiunile de instruire vor avea loc astfel:
-pentru program Licenta in perioada 15-17 OCTOMBRIE 2018 (interval orar 10.30-14.30)
-pentru program Master in perioada 15-17 OCTOMBRIE 2018 (interval orar 18.00-20.00)
Sesiunile de instruire se desfasoara in Sala Robert Schuman (0219).

DESCHIDEREA ANULUI UNIVERSITAR 2018-2019

Festivitatea de deschidere a noului an universitar 2018-2019 luni, 1 octombrie 2018, ora 13:00, in Aula Magna, cladirea Ion N. Angelescu.
Va asteptam cu drag!